EST | ENG
 









Pirita tee 12
10127 Tallinn
ESTONIA

GSM: +372 511 7525
Tel: +372 603 1544
Fax: +372 603 1501
E-mail: eltl@lauatennis.ee


Kasutajanimi:
Parool:

ENN HALLIK - niisugune lugu, et - 60 kukub!

Enn Hallik tegutseb ajalehe Pärnu Postimees ajakirjanikuna ja ta on kommenteerinud spordisündmusi enam kui kümnel korral erinevatelt olümpiamängudelt.

Saatuse tahtel ja meie õnneks on Enn Halliku üheks meelisspordialaks lauatennis. Lisaks tema poolt kirjutatud sisukatele lauatennisealastele artiklitele on ta aastate eest avaldanud selle spordilala algtõdedest ühe esimese eesti keelse raamatu.
Lauatennise treeningutega alustas ta Pärnus enne Tartu Ülikooli astumist.

Fanaatilise sportlasehingega mängijana on tema edu kulgenud tõusvas joones. Seda kinnitavad veteranide Põhjamaade meistrivõistlustelt võidetud mitmed medalid.
Oma väärtuslikke kogemusi on Enn Hallik jaganud treenerina lastele pikki aastaid. Kodulinnas on ta hinnatud ja tunnustatud spordikohtunik.
Kõige eredamalt avaldub Enn Halliku särav loovus spordi koordinaatorina.

Rohkem kui kolmekümne aasta eest tema poolt välja töötatud sarivõistluste põhimõtted töötavad enamikes Eesti maakondades tänapäevalgi. Ideesid genereeriva isiksusena ja neid ellu viiva tegutsejana on ta juba aastaid Pärnu Lauatennise klubi Vint-90 president. Ühe tema pöörase idee realiseerumise tulemusena on klubil oma lauatennise maja.
Enn Hallikul ei ole võimaik pühenduda ainult lauatennisele, sest tema isikuomadusi oskab hinnata kogu Pärnu spordiüldsus. Ta juhib presidendina üliedukalt enam kui kuutekümmet spordiklubi ühendavat Pärnu Linna Spordiliitu selle loomisest alates.

Soovime juubilarile jätkuvalt säravaid ideid ja tegusaid ettevõtmisi.
Palju õnne ja head tervist!

Eesti Lauatenniseliit


Prindi